27 mar 2015

SUPERCATALÀ: Portada Supercatalà 2.0 La Conspiració

SUPERCATALÀ: Portada Supercatalà 2.0 La Conspiració: Per fi!!! La portada del Supercatalà 2.0, La Conspiració. El nostre heroi quotidià desafia al poder financer, un poder on resideix la cruelt...

17 mar 2015

SUPERCATALÀ: SUPERCATALÀ 2.0 A IMPREMTA!!

SUPERCATALÀ: SUPERCATALÀ 2.0 A IMPREMTA!!: Per fi!!! Ja podem dir que la nostra petita creació tornarà a tenir vida ben aviat. Tenim moltes ganes de compartir bones estones amb vosaltres, volem formar part del vostre dia a dia, formar part de la vostra família literària.

Gràcies als mecenes, ha estat una realitat i molts heu estat valents i heu decidit formar part de la família del supercatalà, ser un personatge de còmic. Ja esteu immortalitzats gràficament. La vostra valentia espero que quedi ben compensada i que la il·lusió que nosaltres hem tingut perquè sigueu una part real del projecte també sigui vostra.

Podem dir que tots els personatges, excepte els protagonistes del supercatalà (Almo, Cata, Iaia Amidala, Spocki, Mordor i la nova incorporació agent Puni), són reals. Heu estat un total de 38 persones que heu passat a ser una realitat gràfica i que aporteu humor i diversió sense deixar de denunciar la realitat social que ens envolta.

Aquesta era i és la nostra idea de projecte, que el supercatalà fos un reflex de tots i cadascun de nosaltres, que ens el fem nostre.

Estem molt il·lusionats perquè també hem comptat amb col·laboracions de luxe que us les direm de mica en mica...., ja que cadascuna d'elles mereix tractar-les individualment.

Gràcies a tots i Salut!

10 mar 2015

SUPERCATALÀ: CREACIÓ SUPERCATALÀ 2.0 (3)

SUPERCATALÀ: CREACIÓ SUPERCATALÀ 2.0 (3): Ja ens queden poques pàgines per pintar i molt pocs dies per anar a impremta! Últim "espring" Us posem l'evolució d'una ...
més info al blog del Supercatalà: http://supercatala-comic.blogspot.com.es